Mahjong Deluxe 3

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Vandaag presenteren we je een nieuw puzzelspel Mahjong Deluxe 3.

Dit spel behoort tot de categorie bordspellen en is ontworpen om je geest, logisch denken en oplettendheid in jezelf te ontwikkelen. Vandaag gaan we mahjong spelen. Dit spel kwam naar ons toe vanuit China en raakte vrij wijdverspreid onder mensen. Nu zullen we je de regels van dit spel vertellen. U ziet tegels met afbeeldingen erop gedrukt. Op het speelveld worden de tegels gestapeld in verschillende geometrische vormen. Zoals je misschien al geraden hebt, moeten we ze analyseren. Dit kan eenvoudig worden gedaan.

Je moet twee tegels met dezelfde afbeeldingen vinden en erop klikken met de muis, dus geven we ze aan. Na de manipulaties die je hebt gedaan, verdwijnen ze van het scherm en krijgen we punten bijgeschreven. Onthoud dat de oplossing voor deze puzzel een bepaalde tijd krijgt en dat je erin moet blijven, anders verlies je. Met elk niveau zal de tijd afnemen en de complexiteit toenemen. Dus het hangt allemaal van jou af.

Het Mahjong Deluxe 3-spel is best interessant en alle spelliefhebbers waar je verschillende puzzels moet oplossen, zullen er graag hun tijd aan besteden. Je kunt ook je vrienden uitnodigen om Mahjong Deluxe 3 te spelen en onderling een soort wedstrijd te regelen voor de snelheid van het spel. Open Mahjong Deluxe 3 op onze website en probeer dit probleem op te lossen.

Nieuwste spellen Solitaire