Mahjong Quest 3

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Welkom bij Mahjong Quest 3. Mahjong Quest 3 biedt je de mogelijkheid om in 4 verschillende werelden te spelen, afhankelijk van het aantal windstreken.

Elke wereld heeft een ongebruikelijke spelmodus, speciale test- en overwinningsvoorwaarden. Je ziet de tegels in verschillende configuraties op het speelveld liggen. Jouw taak is om ze kwijt te raken en het speelveld volledig vrij te maken. Combineer identieke tegels of bloementegels met een andere bloementegel, seizoenen met elk seizoen. Klinkt eenvoudig genoeg, toch? Trek geen overhaaste conclusies. De grootste moeilijkheid van het spel

Mahjong Quest 3 is dat de meeste tegels worden geblokkeerd door anderen. Om geselecteerd te worden, moeten de bovenzijde en een van de verticale zijden van de tegel vrij zijn. Volgens traditionele regels is het doel van het spel om het speelveld leeg te maken door alle tegels te matchen. En in de mahjong-modi Puzzle en Quest moet je het doel bereiken door de felgele speltegels te combineren. In sommige gevallen moet u niet twee, maar drie identieke tegels vinden. Je kunt de zoektocht ook voltooien met behulp van magische vaardigheden. Dompel jezelf onder in het avontuur en kies de test die het beste bij je past.

Nieuwste spellen Solitaire