Birds Mahjong

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Birds Mahjong is een eenvoudig klassiek Mahjong-spel met een vogelthema.

Het spel Birds Mahjong nodigt je uit in de kleurrijke wereld van vogels. Om het speelveld leeg te maken, pakt u twee identieke mahjongtegels en verschuift u ze zodat ze botsen. Om naar het volgende niveau van solitaire te gaan, moet je de toegewezen tijd halen. Veel plezier met het spelen van Birds Mahjong. U kunt een paar vergelijkbare items verwijderen. U kunt alleen paren kiezen die ten minste twee aangrenzende zijden open hebben.

Dit klassieke mahjongspel is een van de meest populaire spellen voor aandacht en concentratie. Om het speelveld vrij te maken, zoek je naar paren identieke vogels die zich aan de randen van de piramide bevinden. Neem een ​​pauze en speel online games die logica en verbeeldingskracht ontwikkelen. Ontspan en neem uw gedachten van zaken af.

Het is gemakkelijk te raden dat je alle vogels maar op één manier kunt loslaten om het spel te voltooien. Zodra je gepaarde tegels vindt en ze combineert, vliegen de vogels erin weg met opwindend gezang en bedanken ze je voor de redding.

Mahjong Connect Nieuwste spellen