Miracle Mahjong

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Miracle Mahjong is een fantastisch spel. De game dompelt je onder in de sfeer van China en biedt zelfs aan om tijdens een pauze thee te drinken uit een porseleinen kopje, dus vergeet niet om de mahjong op volledig scherm te openen en volop te genieten van elk niveau van mahjong. De volgorde van razernij van beproevingen van dergelijke vreugde wordt gezien als een spel van het oude China voor slimme mensen.

De regels zijn iets eenvoudiger. Tegels moeten in de buurt van of door een leeg veld komen. Dezelfde klik rechts achter elkaar en ze geven je punten en verdwijnen. Deze bedel is vrolijk en leuk voor spelers van elk geslacht en leeftijd. Degenen die hun hersens willen trainen, een onvermoeibaar plezier, buitengewoon zoals schilderen op oud keramiek, bewegen de cursor met de muis, klikken op dezelfde tegels en hebben plezier. Moge je geluk hebben. Elk spel wordt bijgehouden door een timer, dus als je het meeste uit je inspanningen haalt, kun je tegels binnen een bepaalde tijd afhandelen. Verwijder alle tegels van het speelveld door het paar te matchen.

Geniet van prachtige en gepolijste graphics met een coole soundtrack. Maak je klaar om verslaafd te raken aan Miracle Mahjong.

Mahjong Connect Nieuwste spellen Solitaire