Mahjong Titans 2

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Dit is een uitdagende mahjong, dus bereid je voor om snel te handelen. Deze keer presenteren we je een opwindend gratis spel Mahjong Titans 2.

Het doel van dit puzzelspel is om een ronde piramide of patroon te ontleden dat bestaat uit speciale tegels. Op elke tegel staat een afbeelding. Volgens de klassiekers zijn dit hiërogliefen, bamboestokken en andere afbeeldingen. Maar er zijn andere soorten spellen waarbij de tegels gestileerd zijn volgens een bepaald onderwerp. Het is noodzakelijk om twee identieke tegels aan de randen te verwijderen. Mahjong-spel heeft een hoge mate van fascinatie en prachtige graphics.

Bovendien is het een van de oudste spellen ter wereld. Mahjong spelen is een geweldige manier om te ontspannen, omdat het populaire Chinese solitaire ontspannend is. De regels zijn simpel: je moet het hele speelveld van de tegels demonteren, op zoek naar paren identieke. Deze mahjong heeft prettige muziek en een prettig design. Er zijn geen hints in het spel, maar er is de mogelijkheid om de tegels te snuiven.

Nieuwste spellen Solitaire