Traditional Mahjong

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Bij de lay-outs is een klassieke set tegels betrokken. Bamboes, symbolen, windstreken, bloemen en seizoenen – in één woord een klassieker.

De lay-outs zijn verschillend en variëren van niveau tot niveau. Ontwerpen zoals torens bestaan ​​uit talrijke verdiepingen, lagere structuren van tegels zijn in de regel niet groter dan drie of vier lagen. De mogelijkheid om de stijl van pictogrammen of tekeningen op tegels in het spel te veranderen, ontbreekt. De klassieke interpretatie is dus een spel tegen de klok. Kies een lay-out en ga verder met het demonteren. In de rechter benedenhoek zal de timer je de rest van de tijd laten zien.

De game heeft één functie. Totdat je de hele eerste pagina met niveaus hebt voltooid, mag je de tweede pagina niet betreden. Als je echter geïnteresseerd bent in mahjong, kun je deze fasen gemakkelijk doorlopen. We adviseren en raden aan om alle niveaus van het spel te doorlopen, als je een fan bent van mahjong, dan zal deze serie je zeker plezier bezorgen. De eerste en belangrijkste, die al klassiek is geworden, advies. Haast u niet om een ​​beslissing te nemen. Zoek naar de beste zet en let niet op het tijdsbestek.

Nieuwste spellen Solitaire