Mahjong Balls

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

In het spel Mahjong Balls staan ​​grappige bubbels altijd klaar om je gezelschap te houden terwijl je ontspant van werk en andere activiteiten.

In het nieuwe spel Mahjong Balls willen we je aanbieden om zelf een puzzel als Mahjong op te lossen. Ontmoet een heleboel gekleurde ronde ballen die al op het speelveld van Bubble Match 3 zijn geplaatst. Verwissel ze, plaats ze in een rij van drie of meer identieke en zie ze barsten, waarbij je overwinningspunten toevoegt aan de bovenkant van de schermen. Lange combinaties voegen seconden toe om het spel voort te zetten en je kunt bijna eindeloos van het spel genieten. Het horloge bevindt zich onderaan en een leuke muzikale begeleiding zal je opvrolijken en je voorbereiden op het hoge tempo van het spel.

Het kleurrijke ontwerp van Mahjong Balls zal volledig aan uw eisen voldoen. Het is leuk om naar de glinstering van ballen te kijken en je fabelachtig gelukkig te voelen, met een verstrooiing van ballen en de kans om het op te pakken, dankzij je vindingrijkheid en vaardigheden. Om een ​​niveau in het spel te voltooien, moet Mahjong Balls het vereiste aantal punten scoren en de tijdslimiet onthouden.

Nieuwste spellen Solitaire