Luxor mahjong

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Luxor Mahjong is de oudste puzzel, die ooit de hoofden van miljoenen mensen bezighield, maar vandaag de dag ongelooflijk populair is geworden.

Veel mensen houden ervan om uren achter hun beeldscherm van hun beeldscherm te zitten en enorme piramides in kleine stukjes te demonteren. Als je het opeens niet meer weet, bedenk dan dat je om mahjong op te lossen moet zoeken naar paren gratis stenen en dezelfde afbeeldingen. Het spel zal slagen als er geen enkel stuk op het speelveld ligt. Het thema van deze mahjong is overigens het oude Egypte, dus het zal niet alleen interessant zijn, maar ook prachtig omdat de fresco’s en hiërogliefen van de Egyptenaren gewoon verbazen met hun schoonheid en mysterie.

Ontdek de verborgen geheimen die de Egyptische piramides verbergen, ontcijfer alle inscripties die de binnenmuren van de graven sieren. Speel het oude spel Mahjong, bestaande uit borden met borden erop gedrukt. Zoek naar gepaarde platen om ze te verwijderen en open de platen die eronder staan. Elk teken heeft zijn paar, dat u moet vinden. Maak een reis door het oude Egypte, vind dezelfde stenen en verwijder ze van het speelveld in dit geweldige Mahjong-spel. Je zult een onvergetelijk tijdverdrijf hebben met 30 levels.

Mahjong Connect Nieuwste spellen