FGP Mahjong

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

FGP Mahjong is een gratis online solitaire-puzzelspel gemaakt in het klassieke genre.

Wees voorzichtig, probeer op de juiste plaatsen succesvolle combinaties te maken. Het is leuk om punten te verdienen, maar u moet nadenken over de hoofdtaak. Hieronder zie je de timer. Het telt langzaam de seconden af.

We raden je aan om je niet te laten afleiden door externe indicatoren, maar om je doel te bereiken. Als je deze online spellen leuk vindt, kun je nu FGP Mahjong spelen. Dit is een uitstekende gelegenheid om de gratis minuten te passeren. Test uw aandacht en reactiesnelheid. Kies zorgvuldig en snel tegels met behulp van de beschikbare tips en probeer elk niveau te voltooien met het maximale aantal punten. Heldere graphics en goed ontworpen gameplay tot in de kleinste details zullen je ertoe aanzetten om dit spel keer op keer te spelen.

Verschillende verdiende bonussen en de juiste keuze van tegels, voegen wat plezier toe aan het spel en zorgen ervoor dat je het level gewoon opnieuw haalt als het niet met drie sterren eindigde. De game heeft 100 levels, variërend in complexiteit en inhoud.

Mahjong Connect Nieuwste spellen