Mahjong 247

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Dit bordspel vereist maximale concentratie. We presenteren je een andere versie van het geweldige puzzelspel Mahjong 247.

Het spel begint met de tegels gemengd op het speelveld en neergelegd in de vorm van figuren. De meest voorkomende figuur is een schildpad. Het kan een piramide worden genoemd. U kunt in één beweging twee tegels openen die zich op hetzelfde niveau bevinden. Het spel Mahjong RVFR is heel eenvoudig. Om te beginnen wordt u gevraagd om testniveaus te doorlopen om met het systeem en de afbeeldingen van de tegels om te gaan.

Wanneer het level is voltooid, d.w.z. als alle tegels uit het speelveld zijn verwijderd, wordt de beoordeling van je voortgang op die dag aangebracht en verschijnen er asterisken in het hoofdmenu. Deze beoordeling is afhankelijk van de snelheid waarmee het level wordt gehaald. Als het resultaat van een dag je niet bevalt, kan het worden verbeterd door dit level opnieuw te spelen. Als u de verkeerde selecteert wanneer u op een vorm klikt, wordt de selectie verwijderd. Als er alleen geopende paren op het speelveld blijven, worden ze automatisch verwijderd en ga je naar het volgende niveau.

Nieuwste spellen Solitaire