Mahjong HD

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

De wereld van Mahjong HD laat je hersenactiviteit oplaaien met hernieuwde energie.

Het enige wat je in het spel hoeft te doen om alle tegels te vouwen, is de juiste afbeeldingen te vinden. Kies de mooiste onderwerpen en ga nadenken. Combineer het ene paar tegels na het andere in willekeurige volgorde en verwijder ze van het speelveld.

Mahjong eindigt net als er geen tegelsparen meer op het speelveld zijn. Het heeft drie mooie thema’s fruit, klassiek, modern en zes lay-outs met verschillende moeilijkheidsgraden. Het doel van het spel is om open paren identieke tegels bij elkaar te passen en ze van het speelveld te verwijderen, zodat de tegels eronder zichtbaar worden. Het spel is afgelopen als alle paren tegels van het bord zijn verwijderd of als er geen zichtbare paren meer zijn. Het cijfer 6 kan verschillende associaties veroorzaken, maar in dit geval is het het aantal lay-outs in het spel.

Stel je voor, er zijn er hier 6. Het heeft geen zin om alles op te sommen, en de auteurs waren te lui om voor elk een naam te verzinnen. De lijst begint met een gewone Shanghai-piramide met klassieke afbeeldingen op de tegels.

Nieuwste spellen Solitaire Tower