New years Mahjong

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

New Years Mahjong is een andere versie van een zeer populair mahjongspel.
Verbind de stukjes mahjong in dit verslavende puzzelspel. Maak het speelveld leeg door alle paren identieke tegels te verwijderen. Speel dit spannende spel met kerstthema en veel plezier. Je zult dit spel heel gemakkelijk en grappig spelen. Tenslotte zul je het helderste en mooiste vakantiespeelgoed en snoep zijn, waarvan het heel moeilijk voor je zal zijn om te ontsnappen. In dit spel is het jouw taak om alle vakantietegels van het speelveld te verwijderen.

In totaal zijn er 20 levels in deze game die je niet zullen laten vervelen. Omdat in elk niveau een timer is ingesteld, waarvoor je moet proberen tijd te hebben om alle tegels te onderscheiden. Hoe eerder je alle tegels in een bepaalde tijd verwijdert, hoe meer punten je kunt krijgen aan het einde van het spel. Om tegels uit het speelveld te verwijderen, moet je twee paar identieke afbeeldingen selecteren en ze met elkaar verbinden. Alleen jij hoeft verbinding te maken zodat een van de zijkanten van de geconstrueerde mahjong-vakantie open is. Anders lukt het niet, want je moet heel voorzichtig zijn met deze aanpak.

De game heeft ook hulp, die zich aan de rechterkant van de game bevindt. Je kunt de tegels mengen en markeren om de zetten te zien die niet eerder werden gevonden.

Mahjong Connect Nieuwste spellen