MadCap Mahjong

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Als je een fan bent van puzzels, zal deze game erg goed zijn voor je vermaak.
MadCap Mahjong zorgt ervoor dat je logisch nadenkt en voorzichtiger bent, wat dit puzzelspel leuker maakt. Een van de meest populaire puzzels ter wereld is Chinese Mahjong. Vandaag willen we je een moderne versie van dit spel Madcap Mahjong presenteren.

Deze keer is het jouw taak om binnen een bepaalde tijd de tegels te demonteren waarop verschillende patronen zijn aangebracht. Ze zullen op elkaar liggen. In dat geval moet u dit zo snel mogelijk doen. Nadat u twee identieke botten heeft gevonden, selecteert u ze met een muisklik. Ze zullen uit het speelveld verdwijnen. Tegelijkertijd moet u onthouden dat de tegels van tijd tot tijd van locatie in de ruimte kunnen veranderen. Je zult de tijd moeten hebben om dezelfde stenen te vinden en ze met een muisklik te selecteren om ze uit het speelveld te verwijderen. Het level wordt als voltooid beschouwd als je alle tegels uit het speelveld verwijdert. Geniet van dit gekke, snelle mahjongspel.

Je kunt zien wanneer de tegels aan de linkerkant van het speelveld schudden. Geniet van dit gekke, dynamische MadCap Mahjong-puzzelspel. Match alle tegels en maak het speelveld leeg om de beste tijd te verslaan.

Nieuwste spellen Solitaire