Elite Mahjong

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Elite Mahjong is een nieuwe versie van een klassiek matching-spel voor ervaren spelers die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.

Mahjong is een zeer bekende en populaire puzzel die al vele eeuwen bestaat. Het is niet verwonderlijk dat het spel in deze tijd veel veranderingen heeft ondergaan. Mahjong is ideaal omdat dit spel bij iedereen populair is. Elite Mahjong is een nieuwe kijk op het klassieke spel. Neem een ​​pauze van het dagelijkse leven en speel de beste puzzel.

De game is populair bij elke leeftijd. Het belangrijkste is dat de regels hetzelfde zijn als in het klassieke spel. De tegels mogen niet worden geblokkeerd, u moet twee paar identieke tegels verbinden. Het enige verschil is dat er niet veel afstand tussen de tegels zou zijn. Het belangrijkste is dat je zoveel mogelijk tegels moet verzamelen om niet te verliezen. De taak van het spel is om tegels met dezelfde afbeeldingen te verwijderen. U kunt die tegels kiezen die een kleine afstand tussen elkaar hebben. Het pad van de ene tegel naar de andere kan lang of kort zijn, maar vooral in een rechte hoek.

Mahjong Connect Nieuwste spellen