Ultimate mahjong

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

De gameplay in Ultimate Mahjong is vereenvoudigd en kan nu gemakkelijk worden gespeeld.

Jouw missie in deze klassieke puzzel is om alle tegels uit het speelveld te verwijderen en dezelfde paren te vinden. Veel tegels overlappen echter andere. Dus om op elk niveau te winnen, is het noodzakelijk om rekening te houden met de meerlagige specifieke kenmerken van het speelveld.

Deze versie van Mahjong heeft herziene regels die een beetje meer complexiteit en een interessante strategie toevoegen. Deze keer kun je niet alleen tegels met hetzelfde patroon combineren, maar ook tegels in dezelfde categorie, zoals zomer, winter, lente, herfst of bloemen. Bovendien kunt u op bijzonder moeilijke niveaus tips gebruiken die dezelfde tegels markeren, wat het passeren van moeilijke niveaus aanzienlijk zal vergemakkelijken. Het level wordt als voltooid beschouwd als het je is gelukt om alle tegels uit het speelveld te verwijderen.

Afhankelijk van hoe lang het duurde om het level te voltooien en hoeveel fouten er zijn gemaakt, krijg je maximaal drie sterren. Plan je strategie, zoek dezelfde tegels en probeer drie sterren te verdienen op elk niveau in Ultimate Mahjong.

Mahjong Connect Nieuwste spellen Solitaire