Valentine Mahjong

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Mahjong is een van de meest populaire puzzelspellen ter wereld.

Leuke mahjong gewijd aan Valentijnsdag. Op tegels staan ​​afbeeldingen over liefde en romantiek: harten met en zonder pijlen, rozen, ringen, enz. Vandaag willen we je kennis laten maken met een van haar Valentines Mahjong-opties, die is gewijd aan Valentijnsdag.

Op het scherm komen tegels waarop verschillende afbeeldingen van objecten die aan deze feestdag zijn gewijd, zijn aangebracht. U moet alle objecten zorgvuldig onderzoeken en twee identieke afbeeldingen vinden. Selecteer ze nu met een muisklik en verwijder ze zo uit het speelveld. Zodra je het volledig hebt gewist, ga je naar het volgende niveau.

Elk niveau is beperkt door tijdsbestekken en vrij smal. De timer telt haastig de seconden tot het einde van het spel en je kunt de deadline alleen halen als je zo snel en gemonteerd mogelijk handelt. Je mag niet worden afgeleid. Verbind paren identieke tegels, selecteer de eerste en dan de andere. Maar niet alle tegels kunnen op elk moment tijdens het spel worden samengevoegd. Alleen die waartussen u een onderbroken lijn met rechte hoeken kunt tekenen met het aantal segmenten erin niet meer dan drie. In het bijzonder kunt u een paar tegels verticaal of horizontaal naast elkaar plaatsen.

Mahjong Connect Nieuwste spellen