Mahjong Dynasty

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Mahjong Dynasty is een buitengewoon mooi online spel met elementen van virtuele reizen naar verschillende delen van Azië.

Om het speelveld te winnen en leeg te maken, moet de speler de piramide van mahjongtegels volledig uit elkaar halen. Het proces wordt uitgevoerd door identieke afbeeldingen op de tegels te matchen. Een belangrijk punt om te onthouden is dat alleen die tegels worden verwijderd die zich aan de randen of bovenkant van de piramide bevinden en ook vrij zijn van buren. Minstens twee zijden moeten vrij zijn van aangrenzende tegels. Twee moeilijkheidsgraden komen overeen met uw vaardigheden. Je kunt het spel op elk moment resetten en opnieuw beginnen, en de complexiteit ervan wijzigen. In dit spel moet je individuele niveaus voltooien. Je zult afzonderlijke tegels moeten verwijderen, waardoor je score iets hoger wordt.

Wees voorzichtig, want dit spel zal niet zo eenvoudig zijn. Vind een manier om logisch alle tegels kwijt te raken. De game biedt geweldige graphics en eenvoudige gameplay. De levels die door het spel worden aangeboden, zijn goed gemaakt en erg grappig.

Mahjong Connect Nieuwste spellen