Mahjong Slide

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Mahjong Slide is een variatie op mahjong gecombineerd met slide shifts.

Mahjong Slide is een andere variant van het populaire Chinese bordspel. De regels van de klassieke mahjong zijn eenvoudig. Je moet het speelveld van tegels leegmaken door twee identieke tegels te kiezen. Maar deze game is nog interessanter. Hier moet je de tegels verschuiven zodat er twee of meer in de buurt zijn. Alleen in dit geval zullen ze verdwijnen.

Het spel lijkt op een mix van mahjong en Tetris. Met elk nieuw niveau neemt de complexiteit toe, verschijnen er nieuwe patronen op de tegels, hun rangschikking wordt ingewikkelder. Je kunt zoveel denken als je wilt, maar de acties van de speler worden beperkt door zetten. Grafisch presteerde de game erg goed. De tegels zijn kwalitatief getrokken. De interface is eenvoudig en duidelijk. De muzikale component zijn slechts de geluiden van bewegende tegels en drukken op knoppen.

Deze puzzel zal zowel fans van de klassieke mahjong als degenen die hun denken willen oefenen aanspreken. Er zijn hier concessies. U kunt de laatste 5 acties ongedaan maken of een paar extra tegels verwijderen.

Mahjong Connect Nieuwste spellen