Mahjong Manga Girls

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Mahjong Manga Girls nodigt je uit om met hen een mahjong-puzzel te spelen.

Kies eerst het silhouet van een mooi meisje. Vervolgens zie je naast het speelveld een lay-out van tegels met hiërogliefen en bloemmotieven. Zoek naar identieke paren en klik om ze uit het speelveld te verwijderen. Je moet het speelveld leegmaken voordat de tijd om is. U kunt de tijdlijn aan de rechterkant zien. Hoe meer tijd u besteedt, hoe minder gouden sterren u waarschijnlijk zult krijgen.

Combineer dezelfde tegels om ze van het speelveld te verwijderen en win. Terwijl je het speelveld vrijmaakt, ontvouwt het silhouet van het meisje zich en verschijnt haar kleurenafbeelding in mangastijl. Doe je best om de mooiste meisjes in het Mahjong Manga Girls-spel te ontgrendelen om de mooiste mangameisjes te zien.

Het spel is super simpel. Je hoeft alleen maar de link te volgen die vergelijkbaar is met mahjongtegels. Je doel is om alle bijpassende paren te vinden om het level te voltooien en nieuwe meisjes te ontgrendelen. De game wordt steeds moeilijker, maar je zult er zeker van houden. Kun je alle afbeeldingen van de mangameisjes openen?

Mahjong Connect Nieuwste spellen