Mystical Bird Link

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Geniet van een reis in het Mystical Birdlink-spel om prachtige vogels te bevrijden.

Het spel heeft 54 levels, waarin je 162 gouden munten kunt scoren. Er worden punten berekend voor het verbinden van kooien met vogels. De kubussen stellen een verscheidenheid aan verschillende kleurrijke vogels voor. Ze zijn afgebeeld in de stijl van primitieve rotsschilderkunst, en sommige lijken op oude Egyptische fresco’s en tekeningen.

Als twee identieke plaatjes met elkaar verbonden zijn, groeit er een groene tak tussen. Dan verdwijnen beide plaatjes en vliegt een vogel weg. Daarna krijgt een speler enkele punten. Tegels moeten zo worden geplaatst dat niets de verbindingslijn hindert. De verbonden elementen vliegen uit elkaar in fragmenten en prachtige kleurrijke kuddes vliegen weg om van de vrijheid te genieten.

Iedereen die graag mahjong-puzzels oplost, zal aangenaam verrast zijn door het spel Mystical Birdlink. Dit is niet alleen het verzamelen en verwijderen van gepaarde elementen, maar een echt avontuur. Laten we de hersenen belasten in het uitdagende Mystical Birdlink-puzzelspel.

Mahjong Connect Nieuwste spellen