Mahjong Speelgoed

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Mahjong Speelgoed is een geweldige Mahjong met kleurrijke geanimeerde afbeeldingen op de speltegels en een verscheidenheid aan geluidseffecten.

Er zijn verschillende manieren om spelfiguren te bouwen, de mogelijkheid om een ​​van de twee weergavehoeken te kiezen. De tijd voor het ontleden van een cijfer is beperkt. Mahjong Speelgoed is een kleurrijk mahjongspel waarin je de tegels met de afbeeldingen van verschillende objecten in paren in een speelgoedwinkel moet verwijderen. Veel lay-outopties, mooie graphics en grappige geluiden zullen je tijdens het spel veel plezierige minuten bezorgen. Zorg ervoor dat de tegel niet aan alle kanten gesloten is en dat je hem kunt verplaatsen.

Speel het online spel Mahjong Speelgoed en je zult veel geanimeerd speelgoed, poppen en andere fantastische dingen vinden. Op de tegels zie je afbeeldingen van verschillende soorten speelgoed die een paar moeten vinden. De tijd is beperkt, je moet heel snel handelen want je hebt maar 5 minuten. In 5 minuten moet u zoveel mogelijk geanimeerde objecten vinden en verwijderen. Als je genoeg punten hebt behaald, kom je op ons leaderboard en ontvang je een speciale trofee.

Nieuwste spellen Solitaire