Tiles of the Unexpected Mahjong

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Gekleurde tegels met pictogrammen zijn chaotisch gerangschikt op de muur die een mooie afbeelding verbergt in het spel Tiles of the Unexpected Mahjong (Gorillaz Mahjong).

Tiles of the Unexpected Mahjong is een interessant puzzelspel met één maar uitdagende taak. Verwijder willekeurige tegels en maak het hele speelveld schoon. Klik op een groep met dezelfde tegels. Tegels worden verwijderd, waarbij ofwel de tegel eronder wordt getoond, ofwel de spatie als dit de onderste tegel is. U kunt ze combineren tot indrukwekkende combinaties en meer punten verdienen. Zodra je geen zetten meer hebt, krijg je de laatste kans. Verdien bommen door meerdere groepen afbeeldingen tegelijk te verwijderen met behulp van succesvolle combinaties. Gebruik bommen om afbeeldingen van je keuze te laten exploderen als je geen zetten meer hebt.

Er zijn veel foto’s en op een gegeven moment zullen er geen gepaarde foto’s zijn en zullen ze moeten worden opgeblazen. Maar het aantal explosies is beperkt. Haal deze sombere plaatjes uit het speelveld en voltooi het level, maak je een weg vrij met behulp van bommen. Wees voorzichtig, want het aantal bommen is beperkt.

Mahjong Connect Nieuwste spellen