Faces Mahjong

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Speel ongebruikelijk en tegelijkertijd grappig Faces Mahjong-spel.

In dit logische spel zijn de tegels Aziatische mannelijke en vrouwelijke gezichten. Tijdens het demonteren van de puzzel wordt op de achtergrond een verborgen afbeelding geopend. Van alle puzzels valt Faces Mahjong kwalitatief op. Hier moet je, net als in veel andere spellen, naar dezelfde afbeeldingen tussen gezichten zoeken. Als je je oplettendheid wilt ontwikkelen, is het de moeite waard om het mahjongspel op volledig scherm te spelen.

Het zal veel gemakkelijker zijn om de mensen op de tegels te onderscheiden. Het doel van het spel is om identieke gezichten te vinden, ze met elkaar te verbinden en zo het speelveld vrij te maken. Op de achtergrond is een geheime foto verborgen. Op elk niveau is het anders.

Probeer ze allemaal te zien. In het begin zal het moeilijk zijn om mahjong met verschillende gezichten te spelen, maar al snel zul je leren hoe je ze gemakkelijk kunt onderscheiden. Als je een paar gezichten niet kunt vinden, kun je de hint gebruiken. Er zijn er 6 op elk niveau. De eerste zet moet echter altijd zonder enige hulp worden gedaan.

Mahjong Connect Nieuwste spellen