Mahjong Spring Garden

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

U kunt genieten van het weelderige groen van de prachtige tuin terwijl u Mahjong Spring Garden speelt – een spannende versie van het klassieke bordspel.

Het is dus klassieke mahjong, maar de voorgestelde lay-out van tegels verschilt van de standaard “schildpad”. De lege ruimtes vormen de vorm van een spin. De lay-out heeft een externe rechthoekige contour en een centrale verticale jumper. Het niveau van mahjong is 4. Zoek paren open tegels met identieke afbeeldingen in het ontwerp van de mahjongpiramide en verwijder ze. Probeer de structuur van de tegels te demonteren.

Vergeet de randen en het midden niet, laag na laag geleidelijk ontladen. In deze versie is er een Shuffle-knop, deze voorkomt dat u mislukt. Als je dat vindt, zijn er geen zetten meer, gebruik het en ze zullen verschijnen. Als u echter een record in de tijd wilt vestigen, raden we u af om de hulp van het mengen van tegels te gebruiken, aangezien elke oproep eraan 60 seconden toevoegt aan de tijdteller. Hoe snel kun jij alle mahjongtegels combineren?

Nieuwste spellen Solitaire