Mahjong Connect 3d

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Een charmante fee nodigt je uit om 3D Mahjong te spelen in een sprookjesbos.

Fairy is geïnteresseerd in het spelen van Mahjong. Als ze terugkeert naar het bos, legt ze de Mahjong-puzzel voor de bospoort. Als je alle niveaus voltooit, word je de slimste vriend van de feeën. Wil proberen?

In de 3D kun je het mahjongbord draaien, twee identieke tegels verbinden om ze van het 3D-bord te verwijderen. Veel plezier met het spel. Je kunt het paneel met de tegels draaien, de tips gebruiken, het belangrijkste is om het speelveld in de kortst mogelijke tijd leeg te maken. Zoek de tegels met dezelfde afbeeldingen, maak het veld leeg en ga naar het volgende niveau. Voltooi alle niveaus, verdien een recordaantal punten en verras de mooie fee. Het is leuk om wat tijd met dit spel door te brengen, je hoofd te werken en je zorgen te maken.

In het spel Mahjong Connect 3d van 25 niveaus, die niet alleen verschillen in de lay-out van de tegels, maar ook in de gegeven tijd. Op moeilijke momenten kun je hints of mixen gebruiken, maar voor het gebruik ervan moet je betalen met verdiende punten. Trouwens, hoe sneller je nog een paar tegels van het veld pakt, hoe meer bonuspunten je krijgt.

Mahjong Connect Mahjong Dimensions Nieuwste spellen