Mahjong Word

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Mahjong Word solitaire moet worden gescheiden van mahjong-gokken.

Mahjong Word is een bordspel voor één persoon, qua structuur en gameplay vergelijkbaar met kaartsolitaire, gespeeld met een set stenen Aziatische mahjong.

Er zijn verschillende moeilijkheidsgraden – gemakkelijk, gemiddeld, moeilijk. De spelregels van Mahjong Word zijn eenvoudig. De speler moet open identieke tegels opsporen en uit het speelveld verwijderen. Een open tegel wordt beschouwd als de tegel waarop zich geen andere tegels bevinden en aan een of meer andere zijden. Om de tegels weer te geven, moet u er beurtelings op klikken. Als je je intelligentie wilt testen, probeer dan deze fascinerende puzzel te doorstaan. Je zult het speelveld zorgvuldig moeten onderzoeken en twee objecten met dezelfde tekeningen moeten vinden.

U moet ze met een muisklik selecteren. Vervolgens verdwijnen deze twee items van het scherm en krijg je punten. Zo verwijder je alle tegels en passeer je het level. De eerste taak is heel simpel, de tips doen het halve werk voor een speler, maar dan wordt de complexiteit groter en moet je beter nadenken.

Mahjong Connect Nieuwste spellen