Boerderij Verbinden 2

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Welkom op de boerderij met het nieuwe schattige en opwindende spel Boerderij Verbinden 2.

Je hebt een grote kans om deel te nemen aan leuke competities waarbij de winnaar degene is die het meeste aantal punten krijgt. Boerderij Verbinden 2 is een nieuwe versie van een zeer interessant Chinees spel waarin je twee identieke stenen moet vinden. Om ze te vinden, krijgt u totaal aantal punten.

Hoe sneller u dezelfde plaatjes vindt, hoe meer punten u kunt behalen op basis van de resultaten van het niveau. Zodra je jezelf op het veld bevindt, begin je twee tegels met dezelfde afbeeldingen te verbinden om ze te laten verdwijnen. Mocht dit niet lukken, dan kun je altijd de hulp van tips gebruiken. Het is mogelijk om twee tips te gebruiken: mixen en een paar vinden. Hints worden verdiend door bonustegels van het speelveld te verwijderen. Op sommige niveaus kunnen de elementen bewegen, waardoor het moeilijk wordt om het juiste paar te vinden. Gebruik je tijd verstandig.

Handel snel en voorzichtig en alleen onder dergelijke omstandigheden kun je dit spel winnen. Begin nu met het spelen van Dream Farm Link en heb veel plezier.

Nieuwste spellen Solitaire