Mahjong Dark Dimension 15 minutes

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

In het spel Mahjong Dark Dimension 15 minutes (triple time) om sneller te winnen, sorteer je alle tegels zo snel mogelijk.

Klik hiervoor op twee identieke blokjes naast elkaar. Vergeet niet dat u kubussen altijd opnieuw kunt rangschikken. Dit soort populair Chinees entertainment stelt iedereen in staat om te proberen een piramide van tegels te ontleden. Alleen het driedimensionale speelveld stelt je in staat om letterlijk volumineus te spelen. Verplaats mentaal eenvoudige mahjong naar een ruimte van 3 dimensies, waar niet alle overeenkomende paren onmiddellijk zichtbaar zijn. Als je geen tijd hebt om het level te voltooien, verlies je en moet je het spel opnieuw starten. Zoals je al hebt begrepen, is het jouw taak om het speelveld van objecten volledig vrij te maken en zoveel mogelijk punten te verdienen.

Het ontbreken van een heldere achtergrond zal u niet afleiden van het vinden van de juiste kubussen. Met dit spel heb je de tijd van je leven, want hier zijn mahjongtegels ongebruikelijke driedimensionale kubussen. Mahjong Dimension Blast is een spel dat je oplettendheid test en je logisch denken stimuleert.

Mahjong Dimensions Nieuwste spellen