India Mahjong

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Mysterieuze Mahjong van de Indiërs wacht op je in de India Mahjong.

India is een prachtig land met een lange geschiedenis en prachtige architectuur. Je hebt de mogelijkheid om van dit alles te genieten met betoverende muziek. Dit spel bestaat uit twee delen mahjong en puzzel. De regels hier zijn enigszins gewijzigd.

Dit spel is vrij ongebruikelijk en je moet elk element dat in dit spel wordt gebruikt zorgvuldig inspecteren. Om de tegels te verwijderen, moet u ze naar elkaar verplaatsen. Klik hiervoor met de muis op een tegel en selecteer de bewegingsrichting. Je tijd is beperkt, dus probeer het zo snel mogelijk te doen. Ontdek de geheimen van India in deze verslavende mahjongpuzzel. Waarom speel je geen mahjong op de achtergrond van oude tempels en paleizen van het prachtige India? Na elke mahjong kun je een eenvoudig minigame spelen om je een beetje af te leiden. India Mahjong is een leuk logicaspel dat je laat kennismaken met de sfeer van de oude Indiase cultuur.

Pas nadat je deze twee taken hebt voltooid, kun je de afbeelding van een van de wonderen van India zien. Ontdek de 10 mooiste plekjes.

Nieuwste spellen Solitaire