Great Mahjong

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Als je op zoek bent naar een innovatief puzzelspel dat je hersenen een training geeft, dan is Great Mahjong Connect de beste keuze.

Great Mahjong Connect tilt het klassieke Chinese bordspel naar een hoger niveau. Dit klassieke spel heeft spelers van alle leeftijden uitgedaagd. De game zal vooral liefhebbers van hiërogliefen en alles wat met China te maken heeft, aanspreken, aangezien de meeste tegels hiërogliefen vertonen. Verwijder alle tegels van het speelveld door het paar te matchen. Geniet van prachtige en verbluffende graphics met coole muziek.

Het doel van het spel is om alle tegels van de tafel te verwijderen. Maar je kunt ze alleen in paren verwijderen, hiervoor moet je twee identieke tegels vinden die in de buurt staan. Ga door de levels en probeer het speelveld zo snel mogelijk leeg te maken om de hoogste score te verslaan. Houd je tijd bij en probeer een steeds complexere combinatie van tegels te winnen. Als je vastzit, kun je om een ​​hint vragen om je vooruit te helpen. Naast de hiërogliefen op de tegels, zullen sommige cijfers je helpen de tegel snel te herkennen.

Mahjong Connect Nieuwste spellen Solitaire