Woodventure Mahjong Connect

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Speel Woodventure Mahjong Connect na een drukke dag op kantoor.

De logische gameplay van de tegelsverbinding zal je helpen af ​​te leiden van stress, en het grappige ontwerp van de bosbewoners zal je in een ontspannen sfeer brengen. Tegelijkertijd glimmen egels, snuffelen eekhoorns aan neuzen, vliegen bosvogels vaak weg en knipogen bomen om je af te leiden van het zoeken naar het juiste paar.

Het spel wordt aangevuld met geluiden uit de wilde natuur. Zoek naar matches om het hele speelveld in de toegewezen tijd leeg te maken. Het enige wat je hoeft te doen is op de ontgrendelde tegels met dezelfde patronen klikken. Bijvoorbeeld paren aan een rand van het speelveld of aangrenzende. De trainingsmodus en hintknoppen helpen om het level zonder fouten te voltooien. Houd er wel rekening mee dat u niet om de hoek kunt komen.

Daag jezelf uit met het spel Woodventure Mahjong Connect. Los de puzzel in korte tijd op en ontvang bonussen voor de bespaarde tijd. Succesvolle combinaties worden ook beloond met speciale punten. Volg statistieken en leg uw records vast.

Mahjong Connect Nieuwste spellen