Dream Love Link Mahjong

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Dream Love Link Mahjong is nog steeds een erg populaire vorm van solitaire.
Dit logicaspel zal absoluut iedereen aanspreken. In het spel Dream Love Link is er een optie om een ​​eindeloze en arcade-versie van het spel te spelen.

Tegels zijn ontworpen in de vorm van verschillende cadeaus. Er wordt een beetje tijd besteed aan één spel, dus schiet op. In dit puzzelspel moet je verschillende afbeeldingen op een lijn met elkaar verbinden. Nadat je tussen de vele verschillende soorten foto’s hetzelfde vindt, haast je om ze in twee delen samen te voegen. Als ze verdwijnen, verschijnt er ruimte op hun plaats. Voor elk paar identieke tegels krijgt u 100 punten.

Je kunt de tegels die het proces verstoren, verwijderen door op het bompictogram in de rechter benedenhoek van het scherm te drukken. Je kunt de bom terughalen door twee tegels met zijn afbeelding uit het speelveld te verwijderen. Deze optie is slechts één keer per game beschikbaar. U kunt een hint krijgen door op het vergrootglaspictogram te klikken. Je kunt de tegels op het speelveld mixen door op het pijlpictogram te klikken.

Mahjong Connect Nieuwste spellen