Tea Mahjong

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Geniet van nieuwe Tea Mahjong en ontdek een interessante wereld.

Met deze puzzel kun je mindfulness en logica van de speler ontwikkelen. Dit is een interessante mahjong-puzzel. Het spel is ontstaan ​​in het oude China. Veel heersers en aristocraten speelden het.

Een kenmerk van deze mahjong is de beroemde Chinese theeceremonie. In dit spel zal er een speelveld zijn waarop de tegels zich bevinden. Op elke tegel staat een afbeelding die bij de theeceremonie hoort. Bijvoorbeeld een afbeelding van een kopje of fluitje van een cent. Sommige tegels bevinden zich onder andere. Het is de taak van de speler om alle tegels te analyseren en het speelveld leeg te maken. Om het veld schoon te maken, moet je tegels zoeken met dezelfde afbeeldingen. Zodra je dezelfde afbeeldingen vindt, moet je erop klikken en ze verdwijnen. Alle elementen moeten dus uit het speelveld worden verwijderd.

U kunt een bonus behalen door snel een niveau te voltooien. Je kunt je vrienden uitnodigen om mahjong te spelen. Hiermee kun je een wedstrijd organiseren en uitzoeken wie de slimste is.

Mahjong Connect Nieuwste spellen