Letter Mahjong

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

3D-structuur in het spel Letter Mahjong geeft het volledige Engelse alfabet weer.

Het spel Letter Mahjong heeft meer dan 30 opwindende niveaus van driedimensionale mahjong. Deze game ontwikkelt sterk mentale logica en helpt ook om onderscheid te maken tussen afbeeldingen. Deze versie van Mahjong-spellen verschilt van andere doordat dit spel in drie dimensies wordt gespeeld en niet zoals in de klassieke versie van Mahjong-spellen. Verwijder gepaarde kubussen uit de structuur en probeer de deadlines te halen.

Het doel van het spel is om open paren kubussen met identieke letters van het alfabet op te pakken en deze paren van het speelveld te verwijderen. Op zo’n manier kun je de blokjes eronder blootleggen. Het spel is afgelopen als alle paren kubussen van het speelveld worden verwijderd of als er geen open paren meer zijn. De blokjes moeten zo snel mogelijk worden verzameld voordat de toegewezen tijd voorbij is.
Welk niveau kun je bereiken en heb je genoeg geduld en aandacht om het te doen? Maak het speelveld vrij van mahjongblokjes. Gebruik de tips als je problemen hebt met het spel. Speel en heb plezier.

Mahjong Dimensions Nieuwste spellen