Jewish Mahjong

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Als je van drie op een rij-puzzels houdt, probeer dan een aantal niveaus van deze heldere en opwindende puzzel Joodse Mahjong te doorlopen.

Jewish Mahjong is een verslavend puzzelspel, dat edelstenen van verschillende kleuren gebruikt. Het zorgt ervoor dat de speler logisch nadenkt en de meest geschikte zet kiest, afhankelijk van de spelsituatie. De game heeft meer dan 500 niveaus en fasen. Ze zijn zowel eenvoudig als complex, met beperkingen op het aantal zetten en tijd. Tijdens het spel zal de gebruiker veel moeilijkheden en nieuwe elementen tegenkomen. De belangrijkste plot is gericht op het vervullen van strategische taken. Als je ze allemaal met succes doorgeeft, ontvang je munten en eindeloze levens. De regels zijn simpel.

Je moet dezelfde objecten, edelstenen, sieraden, sterren enzovoort in een rij van drie of meer stukken plaatsen. Hoe langer de rij, hoe meer punten u kunt verdienen. Dankzij de verscheidenheid aan modi hoef je je niet te vervelen en kun je plezier beleven. Er zijn bonussen, maar deze moeten alleen in de moeilijkste situaties voorzichtig worden besteed.

Match 3 Nieuwste spellen