Duistere Tijden Mahjong

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Kun jij alle stenen van Duistere Tijden Mahjong uit het speelveld verwijderen?

Onderzoek ze zorgvuldig. Zoek naar dezelfde plaatjes en klik er één voor één met de muis op. Dergelijke paren zullen uit het speelveld verdwijnen en het ontwerp zal geleidelijk afnemen. Let op: naast de afbeeldingen op de tegels, zijn er ook nummers en deze moeten ook per paar overeenkomen.

U kunt niet alle elementen op een rij verwijderen. Sommigen van hen zijn geblokkeerd. Alleen tegels die niet door anderen zijn geblokkeerd, zijn actief. Je moet Duistere Tijden Mahjong zo snel mogelijk oplossen om zoveel mogelijk spelpunten te verdienen. Als de tijd om is, gaat het spel verder, maar ontvang je geen bonuspunten. Nadat je het hele speelveld hebt leeggemaakt, is het spel afgelopen.

Er zijn geen hints in de Filipijnse Mahjong, en er is geen manier om de zet te annuleren, dus je moet alleen op je sterke punten vertrouwen. Probeer allereerst de stapels tegels uit elkaar te halen om te zien welke afbeeldingen daar verborgen zijn. Denk na over al uw bewegingen en kies de meest winstgevende combinaties.

Nieuwste spellen Solitaire