Mahjong Connect Classic

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Bij dit soort mahjong-puzzel moet je echt je hersens gebruiken. Mahjong Connect Classic zal degenen interesseren die iets nieuws willen proberen of een moeilijker spel willen spelen dan vroeger.

De regels van het spel Mahjong Connect Classic verschillen van de klassieke versie van het spel. Hier moet je, zoals gewoonlijk, paren tegels zoeken en verwijderen, maar alleen de tegels die verticaal of horizontaal naast elkaar liggen. Het spel heeft 12 niveaus. Voor elk van hen is uw tijd beperkt.

Classic Mahjong Connect is een enkellaagse, ook wel platte mahjong genoemd, waarbij alle tegels op één laag zijn gelegd. Zoals gewoonlijk moet je het speelveld vrijmaken. Maar de beperkingen en regels ervoor zijn enigszins gewijzigd. Vanwege de monolaagstructuur zijn de meeste tegels aan het begin van het spel geblokkeerd en kunnen alleen paren worden gemaakt van degenen die aan de randen of naast elkaar liggen. En vergeet natuurlijk de tijd niet. De witte balk onder aan het scherm verdwijnt snel, dus wees heel snel en attent.

Mahjong Connect Meest gespeelde spellen Nieuwste spellen