Pet Connect Mahjong

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Pet Connect Mahjong is een buitengewoon schattig puzzelspel met vijftig niveaus die snel moeten worden nagedacht en je perceptie moeten uitdagen.

Dit type mahjong heeft een standaard set regels, waardoor het gemakkelijk te leren is. Het doel van het spel is om een ​​match te vinden voor alle schattige dieren op het speelveld door twee identieke tegels met elkaar te verbinden.

Een onderscheidend kenmerk van Mahjong-verbinding is de mogelijkheid om alleen die tegels te verwijderen die dicht bij elkaar of op extreme locaties of rijen zijn. Verbindingen kunnen worden gemaakt met drie lijnen of minder. Als het je lukt om een ​​paar voor alle dieren op één niveau te vinden, kun je doorgaan naar het volgende niveau. Deze stappen worden in de loop van de tijd moeilijker en plagen je hersenen nog meer. Hoe sneller je het speelveld leegmaakt, hoe hoger je score. Kun jij alle niveaus voltooien en alle dieren gelukkig maken?

Speel nu Pet Connect Mahjong en geniet van de fantastische puzzelgame-ervaring. Het selecteren van dezelfde tegels kan best moeilijk zijn, wat het spel nog spannender en indrukwekkender maakt.

Mahjong Connect Nieuwste spellen