Mahjong Mania

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Mahjong Mania is een nieuw spannend spel, waarin alle spelers die graag mahjong spelen, iets nieuws en interessants zullen vinden.

De essentie van het spel is vrij simpel. Op het scherm, op het speelveld, zullen er tegels zijn waarop tekeningen zijn aangebracht. Soms bevinden ze zich in verschillende geometrische vormen. Jouw taak is om alle tegels uit het speelveld te verwijderen door twee identieke objecten te zoeken en te selecteren. Voor elke succesvolle zet krijg je punten. Overigens is de tijd om de taak te voltooien beperkt, dus probeer de puzzel zo snel mogelijk op te lossen.

Het Mahjong Mania-spel is ontworpen voor spelers van elke leeftijd, want wat is er leuker dan zitten en een interessante rebus oplossen. Mooie graphics en uitstekende muziek zullen niet meer dan één speler onverschillig laten. Verbind dezelfde tegels om ze van het speelveld te verwijderen en het speelveld leeg te maken. U hoeft alleen die tegels te verbinden die ten minste één zijde vrij hebben. Als je snel genoeg meedoet, kun je meer punten krijgen.

Mahjong Connect Nieuwste spellen