Sports Mahjong

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Je zult vele spannende minuten doorbrengen in een logicaspel Sports Mahjong.

Een verslavende online puzzel Sports Mahjong zal geweldig entertainment zijn voor degenen die van deze Chinese solitaire houden. Klassieke mahjong is al jaren populair. Allerlei afbeeldingen kunnen op tegels worden geplaatst en meestal zijn dit afbeeldingen met hetzelfde thema.

Dit keer worden de tegels met hiërogliefen vervangen door tegels met de afbeeldingen van sportartikelen. Het staat nog steeds op de lijst met onze favoriete spellen. In het spel zie je de meeste sportitems en ze bevinden zich allemaal op de mahjongtegels. Zoek en verwijder paren identieke tegels aan de randen van de piramide. Wees slim en attent tijdens het oplossen van de mahjong-puzzel. Het uiteindelijke doel is om de piramide volledig te demonteren. Dit is niet zo moeilijk, maar mindfulness en strategie zijn erg belangrijk in dit spel. U kunt in ieder geval de tips gebruiken.

Als er geen zetten meer mogelijk zijn, kunt u het spel stoppen of de tegels door elkaar schudden. U verliest als aan het einde van het spel de resterende twee tegels niet overeenkomen.

Nieuwste spellen Solitaire