Butterfly Kyodai Mahjong Connect

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Speel deze geweldige mahjong met schattige kleine vlinders. In het spel Butterfly Kyodai Mahjong Connect moet de speler de mahjong volledig onderscheiden.

Op de tegels kun je de helften van deze vliegende insecten zien en als je het paar correct vindt, verbinden de tegels zich en laat de vlinder los die wegvliegt. Hoe sneller je paren vindt, hoe meer vlinders tegelijkertijd over het speelveld fladderen – een prachtig uitzicht. Hoewel de regels er eenvoudig uitzien, is het buitengewoon moeilijk om het hele vlinderveld te onderscheiden.

Het feit is dat de speler wordt meegesleept door het aanvankelijke paar vleugels langs de omtrek, laat geen manoeuvreerruimte binnen het speelveld. Wees uiterst voorzichtig en oplettend, aangezien de speeltijd beperkt is en het spel zeer binnenkort zal zijn afgelopen. De levels in het spel zijn kort. Er zijn een paar vleugels op elk niveau, hoewel hun aantal geleidelijk groeit. In elk volgend niveau zullen er meer zijn. Elk volgend niveau zal moeilijker zijn dan het vorige.

Mahjong Connect Nieuwste spellen