EZ Mahjong

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

De EZ Mahjong-puzzel trekt veel spelers over de hele wereld.

Een verscheidenheid aan kleurenschema’s en mooie Chinese karakters laten geen enkele twijfel bestaan ​​om het opwindende online spel EZ Mahjong te spelen. De volgende versie van deze interessante puzzel is voor je voorbereid. Kies twee identieke tegels uit de set en combineer ze.

Hierdoor zijn dezelfde tegels gemakkelijk te vinden, en zelfs een onervaren amateurspeler van prachtige puzzelspellen in de stijl van mahjong solitaire kan dit online spel aan. Om het probleem snel op te lossen en het level in korte tijd te voltooien, ontvang je extra bonuspunten. Dit spel heeft tips die u kunt gebruiken als u de juiste zet niet kunt vinden, en die u kunt annuleren als u een effectievere strategie opmerkt. Geniet van de prachtige klassieke graphics van Ez Mahjong en geniet van het spel.

Het spel bestaat uit vele niveaus, die verschillen in lay-outs en complexiteit. De tijd is vrij langzaam, maar loopt zeker ten einde. Het mengen van tegels komt te hulp in moeilijke situaties. Dit zal helpen om de positie op het speelveld volledig te veranderen en geeft veel nieuwe opties voor zetten.

Mahjong Connect Nieuwste spellen