Mahjong Elke Dag

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

In het spel Mahjong Elke Dag is het jouw taak om paarsgewijze tegels te vinden.

Veel mensen brengen hun vrije tijd graag door met het oplossen van verschillende puzzels en raadsels. Vandaag presenteren we voor zulke liefhebbers van puzzels en solitaires het spel Mahjong Elke Dag.
Mahjong Elke Dag is terug met het nieuwe ontwerp en de nieuwe gameplay van het online spel. Maar geniet niet van de schoonheid van dit verslavende spel, want je moet het hoofd bieden aan de voorwaarden van het spel. Je moet alle spelelementen uit het speelveld verwijderen. Op het speelveld zie je speciale tegels. Verwijder dezelfde gekoppelde tegels om ze allemaal te verzamelen.

U moet er twee identieke vinden en ze met één lijn verbinden. Ze zullen in stapels liggen. Sommigen van hen zullen door anderen worden verborgen. Degenen die bovenop de andere liggen of niet aan de zijkanten worden ondersteund door de rest van de tegels, kunnen niet worden verwijderd. Dit betekent dat als de tegel zichtbaar is, maar anderen deze overlappen, het niet mogelijk is om deze te verplaatsen. Geniet van het eeuwenoude spel uit het Oosten, dat je volledig zal onderdompelen in de gaming-sfeer.

Mahjong Connect Nieuwste spellen Solitaire