Mahjong Legend

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Mahjong Legend is een buitengewoon mooi online spel met elementen van virtuele reizen naar verschillende delen van Azië.

In dit klassieke Mahjong-spel moet je die tegels vinden die dezelfde symbolen bevatten. Heldere graphics en geweldige en gedetailleerde gameplay zorgen ervoor dat je dit spel keer op keer kunt spelen. Verschillende verdiende bonussen, afhankelijk van de snelheid en de juiste keuze van tegels, voegen wat plezier toe aan het spel en zorgen ervoor dat je het level opnieuw haalt als het niet met drie sterren wordt voltooid. Houd er rekening mee dat ze niet door zoveel banden kunnen worden omringd. De game heeft 100 levels, variërend in complexiteit en inhoud.

Kies zorgvuldig en snel tegels met behulp van de beschikbare tips en probeer elk niveau te voltooien met het maximale aantal punten. Jouw missie is om het speelveld zo snel mogelijk vrij te maken. Voel de schoonheid van alle kleuren van dit prachtige spel. Je hebt hier weinig tijd voor, dus probeer het snel te maken. Als blijkt dat er teveel tijd over is, krijg je extra bonussen.

Nieuwste spellen Solitaire