Pokemons Mahjong

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Bulbasaur, Pikachu, Squirtle, Charmander en anderen wachten op je in Pokemons Mahjong.

Je zult deze grappige personages zien op speeltegels die zijn neergelegd in een eenvoudig soort ontwerp. De game is helemaal gratis en erg interessant. U zult genieten van dit vrij gemakkelijke, maar zeker zeer nuttige entertainment. Pokemons Mahjong is een spel dat je rustig en ontspannen kunt spelen. Natuurlijk heeft de game een timer, maar deze wordt snel aangevuld.

Je hoeft alleen maar een van de taken te voltooien, dat wil zeggen, zoek twee tegels met afbeeldingen van dezelfde Pokemon. Kijk dus naar het grote speelveld, dat gevuld is met tegels met verschillende Pokemon karakters. Ze wachten allemaal om bevrijd te worden van de ketenen van het fort. Alleen jij kunt ze vrijmaken door twee identieke exemplaren op te halen.

Pas tijdens het spel op dat je niet terugkeert naar dezelfde Pokemon, dan heb je tijd om alles binnen de gegeven tijd te doen en door te gaan naar het volgende niveau. Sommige van de Pokemon lijken misschien op elkaar en alleen als je er goed uitziet, kun je de verschillen vinden.

Nieuwste spellen Solitaire Tower