Black and White Mahjong

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Black and White Mahjong is een goede oude Mahjong.

De moeilijkheid is dat witte tegels alleen interactie hebben met zwarte tegels. Dit draagt ​​alleen maar bij aan de interesse. Dit spel, gebaseerd op de naam Black and White Mahjong, heeft een unieke feature ten opzichte van de klassieke versie. De regels verschillen niet van de originele versie van het spel. U moet twee gepaarde tegels met dezelfde afbeelding vinden. Een van hen moet zwart zijn en de andere wit.

Er zijn geen niveaus in het spel, maar je kunt een van de drie lay-outs kiezen. Het spel heeft een tijdslimiet. Je hebt maar 20 minuten. Er zijn knoppen “Help”, “Shuffle” en “Pause”. Je kunt ook de achtergrond in het spel veranderen.

Er zijn 6 verschillende opties om uit te kiezen. Het ontwerp van de tegels is klassiek. Ze fuseren niet met een van de voorgestelde achtergronden. Het doel van het spel is om levels te halen door tegels uit het speelveld te verwijderen volgens de regels. Het is belangrijk om de logische compatibiliteit van de afbeelding, met de afbeeldingen van bloemen of dieren, te matchen zonder de kleur te observeren.

Nieuwste spellen Solitaire