Majong

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 votes, average: 4.30 out of 5)
Loading...

Majong is een geweldig online spel voor echte fans van het spelen van mahjong solitaire.

Geniet van een nieuwe versie van de klassieke bekende puzzel. Mahjong vereist dat je de piramide van tegels volledig uit elkaar haalt. Voor elke tegel in de piramide is er een paar met een vergelijkbare afbeelding. Onthoud dat u alleen tegels aan de randen of bovenop de piramide kunt verwijderen en alleen tegels die de buren niet hinderen.

Maak in de gegeven tijd het hele speelveld leeg. Om dit te doen moet je twee identieke plaatjes vinden en ze moeten naast elkaar staan ​​of er moet een lijn tussen zitten. Op die manier worden ze verwijderd uit het speelveld waar ze zich bevinden. Zoals je al hebt begrepen, is het jouw taak om het speelveld van objecten volledig vrij te maken en zoveel mogelijk punten te verdienen. Breng je vrije tijd door met dit spannende spel en probeer deze solitaire volledig te ontbinden.

Slaag voor dit extreem moeilijke Mahjong solitaire-spel en word een mahjong-meester. Je kunt zelfs de avond doorbrengen door het spel te spelen en verschillende verslavende levels te doorlopen.

Nieuwste spellen Solitaire