Fall Mahjong

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

In het spel Fall Mahjong bieden we je vertrouwd entertainment, vol lentesfeer, speciale elementen met thematische afbeeldingen.
Maar let op: je kunt alleen gedeblokkeerde tegels verwijderen in het spel Fall Mahjong. De belangrijkste voorwaarde is dat de verbindingslijn niet meer dan 2 keer breekt. Focus bij het verwijderen op tegels met dezelfde afbeeldingen, maar ze moeten tegelijkertijd qua kleur overeenkomen. Het is belangrijk om de logische compatibiliteit van de afbeelding, met de afbeeldingen van bloemen of dieren, te matchen met het observeren van de kleuridentiteit. Een timer is rechts van de spelzone geplaatst. Het is interessanter om ermee te spelen. Het aftellen verhoogt de spanning en maakt je zoektocht naar tegels meer gericht.

Je kunt de klok stoppen als je mahjong sneller speelt en zelfs seconden wint als je je succes ondersteunt met een andere prestatie. Zit je vast en zie je geen geschikt paar, klik dan op de foto met een vergrootglas in de linkerbovenhoek van het menu. Mahjong zal 2 tegels voor je markeren.

Mahjong Connect Nieuwste spellen