Farm Connect 2

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Farm Connect 2 is een eenvoudig maar tegelijkertijd fascinerend puzzelspel.

In deze mahjong kun je genieten van het oplossen van een puzzel met een prettige en gemakkelijke gameplay. De graphics in het spel zijn erg helder en kleurrijk. Muziek in dit spel is erg leuk en ontspannend. Overal worden grappige vruchten geplaatst in een prachtig wereldberoemd puzzelspel mahjong. U moet de fruitcollecties correct aansluiten. En hoe sneller je het kunt doen, hoe sneller je een beloning wint en aan de volgende uitdaging begint.

Het doel van het spel is om fruit en bessen van het speelveld te verwijderen. Dit is alleen mogelijk als u op gepaarde tegels met de afbeelding van voedsel klikt. Daarna zullen ze verdwijnen. Gebruik de linkermuisknop om de tegels te selecteren totdat je een grote afbeelding voor je ziet. Er zal geen enkele tegel op het speelveld liggen. Zoek naar twee identieke tegels met de open weg ertussen.

Er mogen niet meer dan twee hoeken van 90 graden tussen tegels zijn. Gebruik de muis om op de tegels te klikken en ze uit het speelveld te verwijderen. Herhaal het keer op keer totdat alle tegels zijn verwijderd.

Nieuwste spellen Solitaire