Sushi Mahjong

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Vind je sushi lekker? Probeer vervolgens de moeilijkheden van Sushi Mahjong te overweldigen.

Traditionele Japanse voedselsushi werd plotseling erg populair in Europese landen. De gaming-community kon niet wegblijven van dit onderwerp en op dit moment bieden we je het spel Sushi Mahjong aan, waarin sushi de hoofdpersoon is.

Dit is een mahjong-puzzel, op de tegels waarvan hiërogliefen zijn vervangen door afbeeldingen van verschillende soorten sushi. Ze zijn neergelegd op een plat bord in de vorm van een kleine platte piramide. Vind dezelfde smakelijke stukjes en voeg je bij ze om je te verenigen en van het speelveld te verwijderen. Elke fase geeft je toegang tot meer soorten sushi en meer uitdagingen. De essentie van het spel is om hetzelfde paar te verzamelen en elkaar op een bepaald moment te ontmoeten.

De game heeft 50 spannende levels met een Japans thema. De puzzel vereist geen speciale vaardigheden. Als de speler een doodlopende weg heeft bereikt, kan hij profiteren van assistent-bonussen. Met hun hulp zal het gemakkelijker zijn om het niveau te halen. De game wordt geopend op volledig scherm en betrekt de gebruiker vanaf de eerste minuten bij de kleurrijke gameplay.

Mahjong Connect Nieuwste spellen